Απλή Γυψοσανίδα Γενικής Χρήσης

Χρησιμοποιείται σε γενικές εφαρμογές για την κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών τοίχων και για εσωτερικές επενδύσεις τοίχων.

Οι εργασίες δεν επιβαρύνονται με ένσημα και οι τοίχοι από γυψοσανίδα είναι απόλυτα ίσιοι, ευθείς και ζυγισμένοι με περισσότερη ακρίβεια απ’ ότι ένας τοίχος με τούβλα και σοβά.

Είναι ιδανική για ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπου υπάρχουν προβλήματα, όπως: η υψηλή ενεργειακή κατανάλωση, η απόκρυψη και ηχητική απομόνωση μηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, η εμφάνιση μούχλας στους τοίχους, η ανάγκη αλλαγής διαρρύθμισης των χώρων ή δημιουργίας διακοσμητικών στοιχείων.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της είναι η γρήγορη και στιβαρή κατασκευή επιτρέποντας όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό (καλώδια, σωληνώσεις, κανάλια κλιματισμού) να διέρχονται εντός των κατασκευών αυτών.

H γυψοσανίδα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων σχημάτων, ακόμα και καμπύλων μορφών.

Είναι ένα υλικό που απελευθερώνει τη φαντασία καθώς επιτρέπει την υλοποίηση ευφάνταστων σχεδίων, τα οποία θα ήταν αδύνατο να κατασκευαστούν με συμβατικές μεθόδους και υλικά.

Επίσης είναι πολύ ευκολότερο να αλλάξουν θέση (εάν κάτι τέτοιο χρειαστεί στο μέλλον).