Ανακαίνιση / Διακόσμηση

Ανακαινίστε το!

Διακοσμήστε το!

Αλλάξτε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας οικονομικά και γρήγορα.

Ανανεώστε τη διάθεσή σας με έξυπνες και καινοτόμες λύσεις, γεμάτες φαντασία, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε στη διακόσμηση και την ανακαίνιση του χώρου σας, θα αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα και το προσωπικό σας στυλ.

Θα καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες για το χώρο σας με τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Η ΓΥΨΟΗΧΟΘΕΡΜ ασχολείται κυρίως με τη διαμόρφωση, τη διακόσμηση και την κατασκευή τόσο νέων όσο και υπό ανακαίνιση χώρων, κατοικιών αλλά και καταστημάτων, χώρων μαζικής εστίασης, ιατρείων, γραφείων, ξενοδοχείων και εκθεσιακών περιπτέρων.

Στόχος της ΓΥΨΟΗΧΟΘΕΡΜ είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της διακόσμησης και της κατασκευής σε νέους αλλά και σε παλαιούς υπό ανακαίνιση χώρους.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στη μελέτη και στην κατασκευή, η εταιρία προσφέρει :

-Υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή.

-Ταχεία ολοκλήρωση κάθε εργασίας με παρουσία των Επιβλεπόντων Μηχανικών.

-Προ μέτρηση και προ κοστολόγηση κάθε εργασίας /έργου και αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού.

Η ΓΥΨΟΗΧΟΘΕΡΜ πιστεύει ότι η ποιότητα τόσο στη μελέτη όσο και στην κατασκευή, είναι ο κυριότερος παράγοντας διαφοροποίησής από τις υπόλοιπες εταιρίες του χώρου.

Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όπως και των προκαθορισμένων τιμών κάθε εργασίας είναι βασικοί κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Τα έμπειρα και υπεύθυνα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας εγγυώνται την ταχύτητα ολοκλήρωσης και την συνέπεια εργασίας.

Αναλαμβάνουμε εφαρμογές γυψόσανιδας – τσιμεντοσανίδας – υαλοσανίδας, ελαιοχρωματισμούς, τάπητες τσιμεντοκονίες, εσωτερικές -εξωτερικές πόρτες, Laminate δάπεδα, σιδηροκατασκευές και μέσω έμπειρων συνεργατών μας, κάθε είδους εργασία όπως ηλεκτρολογικά, υδραυλικά.

Η εταιρία επιτυγχάνει να προσδιορίσει με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών της και να υλοποιήσει με ακρίβεια τόσο την αισθητική όσο και την λειτουργικότητα.